Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu

Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu | 0 532 715 01 48

Yangına karşı her zaman hazırlıklı ve tedbirli olmakta fayda var. Bir şey olmaz, yangın çıkmaz, arabamda var dolumu en son ne zaman yaptım bilmiyorum, evimde veya iş yerimde var ama kullanılmıyor gibi düşünceler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çünkü bu tarz kazalar insanların hayatında bir kere başına gelir ve tedbirli olmakta her zaman fayda vardır. Bunun için eviniz, işyeriniz ya da arabanız için yangın tüpü bulundurmalısınız. Mutlu Yangın, yangın tüplerine muayene, bakım ve dolum işlemi yapacak eğitimlerini tamamlamış personelleri ile yangın tüpü dolumu, yangın tüpü bakımı, yangın tüpü satışı yapmaktadır.  Firmamız evlerinizde veya iş yerlerinizde bulunan tüplerin dolumu yanı sıra yangın tüpü değişimi hizmeti sunmaktadır. Profesyonel kadro ve ekipmanlarımız ile yangın tüpü değişimini yapmaktayız. Dolum hizmeti verdiğimiz yangın söndürme tüpleri 4 yıl garantidir. Yangın söndürücülerin dolumu konusunda profesyonel ekibimizle bant sistemi üzerinden dolum gerçekleştiriyoruz. Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu için firma arıyorsanız Mutlu Yangın, yangın söndürme sistemleri firması olarak yangın tüpü dolumu hizmetini tüm İstanbul’a sağlamaktadır. Yangın tüpleriniz varsa ve uzun zamandır dolum yapılmıyorsa hiç vakit kaybetmeden bizlere ulaşabilirsiniz. Yangın tüpünüz yok ve temin etmek istiyorsanız yine aynı şekilde firmamızdan destek alabilirsiniz. Firmamız yangın tüpü dolum işlemini standartlara uygun bir şekilde uygulamaktadır. Gönül rahatlığı ile dileriz ki hiç kullanma ihtiyacı duymazsınız…

Yangın Tüpü Doldurma İşlemi Nasıl Yapılır?

  1. Yangın tüplerini doluma aldığımızda ilk önce içindeki tarihi geçmiş söndürücü maddeler boşaltılması amacıyla atık varilimize boşaltılarak başlayan işlemler boşaltılan söndürme tüpü kontrol edilmek amacıyla korozyon kontrol ve testleri yapıldıktan sonra hidrostatik test ünitemize getirilir ve çalışma basıncının 1,5 katı basınç uygulayarak tekrar doluma uygun olup olmadığı konusunda teste tabii tutulur.
  2. Bu testi başarıyla tamamlayan yangın söndürme tüpleri içine söndürme maddesi konulması için toz dolum makinemiz ya da köpük dolum ünitemize getirilerek içine standartlara uygun söndürücü madde doldurularak montaj bölümüne getirilir burada tetik teçhizatının bakımları yapılır ve değişmesi gereken yönetmeliğe aykırı tetikler hurdaya ayrılarak yeni çift siboplu tetiklerin montajı yapılır ve itici gaz ünitesine getirilip tekrar kullanıma hazır olması amacıyla içine azot (n) basınçlandırması gerçekleştirilir her cihazın çalışma basıncı üretici firma tarafından belirtilen değerlerde dolumu gerçekleştirilir.

Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu Firması

Yangın tüpü dolumu tecrübe gerektiren bir iştir. Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu firması Mutlu Yangın’da yangın söndürücü dolumu yapan personellerimizin hepsi yangın tüpü dolumu konusunda eğitimini almış ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından bu eğitimlerin alındığına dair belge/sertifikalara sahip uzman kişilerdir. Yangın söndürücüler doluluk toleransları her bir yangın söndürücü için farklıdır bunları bilebilmek için bu eğitimlerin alınması gerekmektedir.

Yangın Tüpü Seçimi

Yangın tüpü seçimi kullanılacak yerin durumu incelenerek yapılmalıdır. Yangın söndürücülerin kullanım sınıflarını belirlemede yangın sınıfları kullanılmaktadır.

Yangınlar 4 sınıfa ayrılmaktadır. Bunlar;

A Sınıfı Yangın Söndürücüler: Kağıt, karton, ahşap, kumaş, bez maddesi yangınları için kullanılan söndürücülerdir. Bu tarz malzemelerin bulunduğu bir firmada köpüklü yangın söndürücüler kullanmalıdır.

Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu
Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolumu

B Sınıfı Yangın Söndürücüler: Solvent, boya, akaryakıt, tiner vb. yanıcı parlayıcı madde yangınları için kullanılan söndürücülerdir. Bu gibi malzemelere sahip bir işletme kuru kimyevi tozlu yangın söndürücüler ya da CO2 karbondioksitli yangın söndürücüler kullanmalıdır.

C Sınıfı Yangın Söndürücüler: Lpg, metan propan vb. yanıcı parlayıcı gaz maddesi yangınları için kullanılan söndürücülerdir. Bu tarz malzemelerin bulunduğu bir firma kuru kimyevi tozlu yangın söndürücüler ve CO2 karbondioksitli yangın söndürücüler kullanmalıdır.

D Sınıfı Yangın Söndürücüler: Sodyum, alüminyum, sodyum vb. metal yangınları için kullanılan söndürücülerdir. Bu tarz materyallerin bulunduğu bir işletme CO2 karbondioksitli yangın söndürücüler kullanmak zorundadır.

E Sınıfı Yangın Söndürücüler: Elektrik yangınları için kullanılan söndürücülerdir.

Eğer risk sınıfı yüksek bir işletmeye sahipsek bu söndürücülere ek olarak otomatik söndürme sistemleri kullanmak zorundayız.

Bilgi almak için bizi arayabilirsiniz ücretsiz keşif ve inceleme hizmeti sonrasında firmanızın yangın konusundaki eksiklerini sizinle paylaşabiliriz.

Yangın Tüpü Dolumu Nerede Yapılır?

Yangın tüpü dolumu nerede yapılır sorusu çok fazla sorulmaktadır. Yangın tüpü dolumu genel olarak yangın tüpü satışı yapan ve yangın söndürme sistemleri hizmeti veren firmalar tarafından yapılmaktadır. Mutlu Yangın olarak, yangın tüpü değişimi, yangın tüpü dolumu hizmetimiz ile sektörde alanında uzmanlaşmış ekibimiz ve uygun fiyat avantajlarımız ile memnuniyetinizi sağlıyor, yangına karşı tedbir konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz.

Şehzadebaşı Yangın Tüpü Dolum Fiyatları

Şehzadebaşı yangın tüpü dolumu fiyatları, yangın tüpünün boyutuna ve içeriğine göre değişkenlik göstermektedir. Önemli olan yangına karşı alacağınız tedbir diyoruz ve fiyatlarımızı da duyarlı müşterilerimiz için her zaman cazip hale getiriyoruz. Yangın tüpü dolumu fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgiyi firmamızı arayabilirsiniz.